28.02.2010. / 08:34

Autor: Hina

Matt Damon će glumiti u filmu o Robertu F. Kennedyju

Nakon što se na mnogim web stranicama o slavnima pojavila vijest da će igrati ubijenog američkog predsjedničkog kandidata i člana klana Kennedy, glumac je objasnio da mora prvo pročitati scenarij

Matt DamonMatt DamonMatt Damon tumačio je mnoge osobe na filmu, od matematičkog genija do ubojice, a da li će u novom filmu glumiti Roberta F. Kennedyja tek će se vidjeti.

Nakon što se na mnogim web stranicama o slavnima pojavila vijest da će Damon igrati ubijenog američkog predsjedničkog kandidata i člana klana Kennedy, glumac je objasnio da mora prvo pročitati scenarij.

"Scenarij još nisam ni vidio, ali već godinu dana o filmu razgovaram s redateljem Garyjem Rossom i obojica bismo to rado snimili", rekao je Damon u intervjuu, promovirajući novi film "Zelena zona".

"Uvijek se čeka na scenarij. Gary je odličan pisac i veliki redatelj i uvjeren sam da će se sve ostvariti. Scenarij stiže sljedeći mjesec", dodao je.

Prema medijima, film o Robertu F. Kennedyju temeljit će se na biografiji Evana Thomasa "Njegov život" i scenariju Stevena Knighta.

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika