04.03.2010. / 09:55

Autor: Nacionalova redakcija

Optima predstavlja promotivnu akciju: Za 1 kunu do HBO-a i Cinemax paketa

Promotivna akcija traje do 01.lipnja, a OptiTV uslugu, kao i posebne programske pakete moguće je aktivirati putem besplatnog broja 0800 0088 ili internet stranice www.opti.tv

Optima Telekom kreće u promotivnu akciju kojom nastoji dodatno približiti atraktivne programske pakete korisnicima usluga digitalne televizije OptiTV-a i naravno, onima koji će to tek postati.

Atraktivan paket programa HBO+Cinemax od sada je dostupan za 1 kunu na period od tri mjeseca. HBO+ Cinemax uključuje programe: HBO, HBO Comedy, HBO Digital, Cinemax i Cinemax 2, a svi programi lokalizirani su na hrvatski jezik.

HBO je (Home Box Office) u vlasništvu triju najvećih holivudskih studija: Warner Bros, Sony Entertainment i Disney, čime je zagarantirana većina najvećih kino hitova. Emitira 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu i jamči da će svakoga mjeseca korisnici OptitTV-a obogatiti svoj programski raspored sa 20 novih filmova, u okviru HBO Digital videoteke.

Cinemax je program za istinske ljubitelje filma koji okuplja vrhunske filmove i vrhunske glumce u dobrim pričama. Cinemax je odvažan, drugačiji i inteligentan filmski program, koji se fokusira na jedinstveno televizijsko iskustvo vrhunske kvalitete, ujedno i jedini dostupan izvor kultnih filmova iz svjetski poznatih studija i nezavisne produkcije.

Cinemax 2 je fokusiran na filmske klasike, kultne nezavisne filmove, nagrađivane naslove s najpoznatijih svjetskih filmskih festivala te filmska djela s najvećim zvijezdama koja nismo imali prilike gledati u kinima.

Promotivna akcija traje do 01.lipnja, a OptiTV uslugu, kao i posebne programske pakete moguće je aktivirati putem besplatnog broja 0800 0088 ili internet stranice www.opti.tv.

Vezane vijesti

Al Jazzera Balkans na OptiTV-u

Al Jazzera Balkans na OptiTV-u

Svi korisnici usluge OptiTV od 13. prosinca mogu pratiti regionalnu verziju programa globalno poznate televizijske kuće Al Jazzera. Al Jazzera… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika