13.03.2010. / 13:59

Autor: Andrea Belin

Severina i Mile Kitić održali zajednički koncert u Frankfurtu

Kratko nakon ponoći prvi je na pozornicu izašao Kitić, a nakon određenog vremena pridružila mu se i hrvatska pjevačica. Kada je zapjevala hitove "Moja štikla" i "Gas, gas" atmosfera je bila na vrhuncu

Mile Kitić i Severina; Foto: SvetMile Kitić i Severina; Foto: SvetNakon Nataše Bekvalac, hrvatska pjevačica Severina Vučković opet se pojavljuje na pozornici sa srpskim zvijezdama.

Kako piše srpski Svet, Severini se nedavno na pozornici u Frankfurtu na Majni pridružio pjevač narodne glazbe, Mile Kitić.

Union Halle je navodno bila je prepuna. Kratko nakon ponoći prvi je na pozornicu izašao Kitić, a nakon određenog vremena pridružila mu se i njemačka starleta Davorka Tovilo.

U vip loži bio je i hrvatski nogometaš koji trenutačno igra za Schalke, Ivan Rakitić, koji je isti dan imao i utakmicu protiv Frankfurta.

Za kratko vrijeme na pozornicu je izašla i Severina sa svojim bendom.

Iako je nastup započela baladama, vrlo brzo je cijela dvorana bila na nogama, a kada je zapjevala hitove "Moja štikla" i "Gas, gas" atmosfera je bila na vrhuncu.

Kako u nastavku piše Svet, hrvatska pjevačica je kazala kako joj je ovo najdraži koncert koji je ikad održala u Europi.

Podsjetimo, u listopadu prošle godine, Severina je u Beogradu nastupala s Natašom Bekvalac. Kada su se zajedno pojavile na bini, atmosfera u beogradskoj Areni je bila na vrhuncu, svih petnaest tisuća obožavatelja, a naročito muški dio, ostali su bez daha.

Čini se da je isti takav spektakl priuštila i obožavateljima u Njemačkoj.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

registracija
8/7/09

hitro5, 13.03.10. 20:20

A i nije nego da pjeva sa ovim zanrom.....Boze sacuvaj


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika