13.03.2010. / 15:30

Autor: Martina Čizmić

Službeno je: Google je najposjećenija stranica na Internetu

Zanimljivo je da je najviše uvršten medijski portal onaj Fox media sa 623 milijuna posjetitelja

Google je i dalje najposjećenija stranica na internetuGoogle je i dalje najposjećenija stranica na internetuIstraživanje tvrtke Nielsen, koja u sklopu programa SuperPower, pokušava otkriti veličinu interneta, pokazalo je da je u siječnju 2010. Google bio najposjećenija web stranica na svijetu, donosi BBC.

Tijekom siječnja Google je posjetilo ukupno 8.169.550.654 korisnika. Taj podatak ne iznenađuje, uzmemo li u obzir da je Google pretraživač koji većina koristi kako bi došla na neku drugu web stranicu. Stoga ne iznenađuje i da su se na drugo i treće mjesto po posjećenosti smjestili također pretraživači. MSN/WindowsLive/Bing smjestio se na drugo mjesto, ali sa značajno manjim brojem posjetitelja, odnosno 5,66 milijardi. Treće je mjesto, očekivano zauzeo Yahoo! sa 4,15 milijardi posjetitelja.

U top 10 najposjećenijih stranica uvrstili su se i najveći svjetski proizvođač softvera Microsoft sa 1,45 milijardi posjeta te najveća svjetska društvena mreža Facebook sa 4,55 milijardi posjetitelja samo u siječnju.

Uz njih tu su i YouTube sa 1,26 milijardi, Wikipedia sa 677 milijuna, AOL sa 1,79 milijardi te eBay sa 1,13 milijardi posjetitelja.

Zanimljivo je da je najviše uvršten medijski portal onaj Fox media sa 623 milijuna posjetitelja.

Vezane vijesti

Mobilni telefon Huawei Ascend s Windows Phone 8 operativnim sustavom

Mobilni telefon Huawei Ascend s Windows Phone 8 operativnim sustavom

Huawei je najavio da će proširiti partnerski odnos s Microsoftom i kreirati prvi Huawei pametni telefon s Windows Phone operativnim sustavom. Novi će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika