18.03.2010. / 21:15

Autor: Ana Smrečki

Bebić se premijerki osvećuje zbog Sanadera: Aktualac vodio na njezinu štetu

Upućeni tvrde da se Bebić Kosorici osvećuje još od kako je iz HDZ-a izbrisala Ivu Sanadera poručujući da između njih dvoje više nema povjerenja. Prisjetimo se samo jedne od sjednica Predsjedništva HDZ-a, na kojoj je predsjednica stranke nakon učestalih upadica Luke Bebića, 'lupila šakom od stol' poručivši mu da 'zašuti jer mu nije dala riječ'

Šef Parlamenta Luka Bebić jednim je potezom ruke u Saboru mogao zaustaviti napade oporbe na premijerku KosorŠef Parlamenta Luka Bebić jednim je potezom ruke u Saboru mogao zaustaviti napade oporbe na premijerku KosorIako se bura oko još jednog 'vrućeg' saborskog aktualnog prijepodneva polako smiruje, HDZ-ovci su odlučili lagano 'održavati vatru'. Naime iz vrha vladajuće stranke dopiru informacije da je premijerka Kosor vrlo nezadovoljna načinom na koji je predsjednik Sabora Luka Bebić vodio saborski 'aktualac', prilikom kojeg oporbeni zastupnici postavljaju provokativna pitanja premijerki i njezinim ministrima.

'Kosor poslala policiju da mlati seljake'

SDP-ovci su od jutra rešetali premijerku pitanjima, a 'kap koja je prelila čašu' očito je bila optužba da je premijerka Kosor na nedavne prosvjede 'poslala policajce da mlate seljake'. Kako piše Jutarnji list, takve su ocjene predsjednicu Vlade izbacile iz takta, iako se u prvom dijelu 'rešetanja' držala i više nego dobro.

Nakon što je takve spekulacije oštro odbila, digla se iz svoje fotelje i odšetala do predsjednika Parlamenta te ga je upozorila da se 'mora držati poslovnika te da ju mora zaštititi'. Iako je Bebić tada 'nabrijanim' zastupnicima održao lekciju iz saborskog bontona, napadi su se nastavili u nešto blažim tonovima.

'Zašuti, nisam ti dala riječ'

Upućeni tvrde da se Bebić Kosorici osvećuje još od kako je iz HDZ-a izbrisala Ivu Sanadera poručujući da između njih dvoje više nema povjerenja. Prisjetimo se samo jedne od sjednica Predsjedništva HDZ-a, na kojoj je predsjednica stranke nakon učestalih upadica Luke Bebića, 'lupila šakom od stol' poručivši mu da 'zašuti jer mu nije dala riječ'. Teško da bi se nakon takve retorike, dvoje kolega moglo međusobno uvažavati i štiti od napada koji dolaze iz protivničkog tabora.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
13/10/09

branimir, 20.03.10. 17:48

Toga traktor-ferguson intelektualca treba što prije umiroviti.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika