19.03.2010. / 07:22

Autor: Hina

Netanyahu i Hillary Clinton razgovarali o mjerama "izgradnje povjerenja"

State Department je objavio da su Netanyahu i Hillary Clinton razgovarali o određenim koracima kako bi se poboljšali izgledi za uspjeh izraelsko-palestinskog mirovnog procesa

Hillary Clinton i Benjamin NetanyahuHillary Clinton i Benjamin NetanyahuIzraelski premijer Benjamin Netanyahu u četvrtak je u telefonskom razgovoru s državnom tajnicom SAD-a Hillary Clinton i predložio moguće mjere izgradnje povjerenja s Palestincima, priopćio je Netanyahuov ured.

Netanyahu je razjasnio stajališta Izraela, kaže se u izjavi njegovog ureda, nakon nesuglasica oko izraelskih naselja koje su izbile tijekom posjeta potpredsjednika SAD-a Joe Bidena prošlog tjedna.

State Department je objavio da su Netanyahu i Hillary Clinton razgovarali o određenim koracima kako bi se poboljšali izgledi za uspjeh izraelsko-palestinskog mirovnog procesa.

Glasnogovornik State Departmenta P.J.Crowley je rekao da će izaslanik SAD-a za Bliski istok otputovati u regiju tijekom vikenda kako bi se sastao s Netanyahuom i palestinskim predsjednikom Mahmudom Abasom.

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika