20.03.2010. / 11:54

Autor: Martina Čizmić

Füle napustio Brdo kod Kranja

Kako su mjere osiguranja izuzetno visoke, novinarima nije dopušten boravak u zgradi kongresnog centra, pa nije bilo moguće ni saznati da li je Füleov odlazak bio planiran ili je on to učinio na svoju ruku

Štefan Füle sa premijerima Jadrankom Kosor i Borutom Pahorom (Foto: T. Smoljanović)Štefan Füle sa premijerima Jadrankom Kosor i Borutom Pahorom (Foto: T. Smoljanović)Prema neslužbenim informacijama, europski povjerenik za proširenje Štefan Füle nije se dugo zadržao na konferenciji o Zapadnom Balkanu. Nakon što je zajedno sa slovenskim premijerom i hrvatskom premijerkom dočekao visoke goste te nazočio primopredaji prijevoda europske pravne stečevine, Füle je pozdravio okupljene i napustio Brdo kod Kranja.

Füle je na samom dolasku izrazio nadu da će susret biti uspješan te da će značiti korak u pravom smjeru za države Zapadnog Balkana na njihovom putu u EU.

"Države moraju razumijeti da im sudjelovanje na ovoj konferenciji koristi", rekao je Füle.

Kako su mjere osiguranja izuzetno visoke, novinarima nije dopušten boravak u zgradi kongresnog centra, pa nije bilo moguće ni saznati da li je Füleov odlazak bio planiran ili je on to učinio na svoju ruku.

Inače, konferenciju prati 200-tinjak novinara iz 21 države, među kojima su i Kina te SAD.

Vezane vijesti

Što Bruxelles očekuje od Nikolića i Srbije?

Što Bruxelles očekuje od Nikolića i Srbije?

Susret Štefana Fülea i Tomislava Nikolića bio je priprema za posjet novog srbijanskog predsjednika Bruxellesu koji ovoga tjedna dolazi u sjedište… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika