21.03.2010. / 20:49

Autor: Ana Smrečki

Traži se Martina Horvat: Osam dana od nestanka uhićen njezin dečko Saša Leskovčanin

I dok mediji navode da je zagrebačka policija je prekinula istragu, budući da je nakon nestanka viđena u blizini svojeg stana, iz PU vukovarsko-srijemske poručuju da potraga nije obustavljena te da se s kolegama iz Zagreba još uvijek radi na pronalaženju nestale djevojke

Glasnogovornica PUZ-a Aleksandra Ljuba potvrdila je informaciju da je dečko Martine Horvat uhićenGlasnogovornica PUZ-a Aleksandra Ljuba potvrdila je informaciju da je dečko Martine Horvat uhićenOsam dana od nestanka 28-godišnje Martine Horvat policija je uhitila njezinog dečka Sašu Leskovčanina. Sumnja se da je povezan s njezinim nestankom. Nalazi se u policijskoj postaji u Heinzlovoj ulici u Zagrebu na informativnom razgovoru. Glasnogovornica PUZ-a Aleksandra Ljuba za Večernji list je potvrdila ove navode, no u detalje nije mogla ulaziti.

Susjed vidio Martinu u blizini zgrade

Inače, zagrebački plavci su razgovarali i s Martininim bratom Borisom Horvatom, ali i sa svima koji su s nestalom djevojkom kontaktirali u posljednje vrijeme. Jedan od susjeda izjavio je da je vidio Martinu 16. ožujka u blizini stana. Provjereni su i svi granični prijelazi, budući da je Martina sa sobom ponijela putovnicu. Budući da se na graničnim prijelazima ne evidentiraju sve osobe koji odlaze iz zemlje, policija do tih podataka ne može ni doći.

Sa sobom uzela laptop, mobitel i putovnicu

Martina ja nestala u subotu 13.3.2010. godine i od tada joj se gubi svaki trag. Osim putovnice, sa sobom je uzela laptop i mobitel, koji joj je isključen. Policiji je cijeli slučaj prijavio njezin brat Boris koji moli sve koji imaju neku informaciju da se jave na njegov broj mobitela: 095/553-3-225 ili policiji na 92. Martinin nestanak prijavio mu je pak njezin dečko Saša s kojim je živjela na zagrebačkom Laništu.

Martina rođena u Vukovaru, živjela i radila u Zagrebu

I dok mediji navode da je zagrebačka policija je prekinula istragu, budući da je nakon nestanka viđena u blizini svojeg stana, iz PU vukovarsko-srijemske poručuju da potraga nije obustavljena te da se s kolegama iz Zagreba još uvijek radi na pronalaženju nestale djevojke. Martina Horvat, inače je rodom iz Vukovara, gdje joj žive majka i brat. Otac joj je poginuo u ratu.

On je pak u Zagrebu radila kao PR agentica kluba Gjuro 2, a bavila se i prodajom ulaznica za kazališta. Visoka je 185 cm i ima 52 kg, a nekada je radila kao model i nosila revije s Tamarom Roglić.

Vezane vijesti

Nikolić pravda svoje izjave o Vukovaru i Srebrenici

Nikolić pravda svoje izjave o Vukovaru i Srebrenici

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u petak za agenciju Tanjug da je njegova izjava o Vukovaru, koja je u Hrvatskoj izazvala brojne… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 21.03.10. 21:45

bolje da ste stavili sliku gdje joj je ozbiljna faca. ona definitivno sad ne ceka negdi taq nasmajlana na tragače.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika