22.03.2010. / 16:11

Autor: Ivica Medo

Mamić: Ispunit ću Sopiću posljednju želju da može mirno umrijeti, dovest ću ga u Dinamo

U svojem stilu Mamić je obećao da će iskusnom veznjaku Lokomotive Željku Sopiću ispuniti životnu želju i omogućiti mu da zaigra u Dinamovom dresu

Zdravko Mamić, izvršni dopredsjednik DinamaZdravko Mamić, izvršni dopredsjednik Dinama"Ljut sam na one koji sumnjaju u rezultate Lokomotive. Na utakmici s Lokomotivom bilo je barem 400 ljudi koji su navijali za Hajduk, a nitko od njih nije rekao da nije postojao jedanaesterac za Lokomotivu. To čak nije rekao niti trener Hajduka Stanko Poklepović. Sad treba napraviti sve da se za Lokomotivu ne sude ni tri penala protiv Varteksa, a upravo je tako bilo. Hajduk je protiv Lokomotive napravio tri a ne jedan jedanaesterac, ali Mateo Beusan to navečer nije smio reći na televiziji", izjavio je izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić u uvodu današnje press-konferencije sazvane uoči prvog polufinalnog dvoboja Dinama i Hajduka u hrvatskom Kupu, koji na rasporedu u srijedu u 17.30 na Maksimiru.

Mamić je ljut jer su se u medijima pojavile priče kako nije postojao jedanaesterac za Lokomotivu u susretu s Hajdukom, a sve to smatra kao pritisak na "starijeg brata" Lokosa uoči polufinalnog ogleda sa Splićanima.

"To je priprema ražnja za našu utakmicu s Hajdukom. Beusan u usporenoj snimci analizira Havojića. Zar ga je trebalo ubiti pištoljem da bi sudac dosudio jedanaesterac?" pita se Mamić ponovivši kako za Lokomotivu nisu suđena tri jedanaesterca protiv Varteksa, a da je protiv Zagreba sudac bio najbolji čovjek na terenu.

U svojem stilu Mamić je obećao da će iskusnom veznjaku Lokomotive Željku Sopiću ispuniti životnu želju i omogućiti mu da zaigra u Dinamovom dresu.

"Sopić je na terenu pokazao da je bolji od svih igrača Hajduka zajedno. Nisam siguran je li Dinamo imao ikad igrača koji tako gine za svoju momčad. Na ljeto ću ga oteti Lokomotivi i ispuniti mu posljednju želju pred smrt da zaigra u svetom dresu Dinama. On mi je sam rekao da mu je to posljednja želja. Omogućit ću mu to da može mirno umrijeti...", patetično je uskliknuo Mamić.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

registracija
16/8/09

dablin, 25.03.10. 03:55

Maminjo skini nam se vec jednom sa KU.......IDI BRE LECI SE


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika