05.04.2010. / 09:17

Autor: Hina

Elthon John održao koncert ispred piramida Maja

Koncert je pratilo šest tisuća gledatelja koji su za ulaznice platili od 60 do 600 eura (435 do 4350 kuna) i održan je prema planu unatoč tome što se u četvrtak srušio dio pozornice ispred piramide Kukulkan i ozlijedio trojicu radnika

Elton JohnElton JohnBritanska pop legenda Elton John u subotu je navečer održao koncert na otvorenom ispred drevnih piramida Maja u Chichen Itzi.

Koncert je pratilo šest tisuća gledatelja koji su za ulaznice platili od 60 do 600 eura (435 do 4350 kuna) i održan je prema planu unatoč tome što se u četvrtak srušio dio pozornice ispred piramide Kukulkan i ozlijedio trojicu radnika.

John, četvrti glazbenik koji je nastupio na toj lokaciji nakon Luciana Pavarottija (1997.), Placida Dominga (2007.) i Sarah Brigthman (2008.), publici je odsvirao sve svoje najpoznatije hitove. U Meksiko je doputovao nekoliko sati prije koncerta i napustio ga odmah poslije njega.

Nekoliko čelnika domorodačkog stanovništva optužuje vlasti meksičke savezne države Yucatan da organizacijom elitističkih koncerata ugrožavaju drevnu baštinu Maja.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika