12.04.2010. / 22:52

Autor: Ana Smrečki, Hina

Tadić na udaru kokainskog klana: Pojačana sigurnost zbog pripreme atentata

Kokainski klan Darka Šarića priprema likvidaciju visokih srpskih dužnosnika, zbog čega je njihova zaštita podignuta na najvišu razinu. Potvrdio je to državni tajnik srpskog ministarstva pravosuđa Slobodan Homen

Srpski predsjednik Boris Tadić Srpski predsjednik Boris Tadić Srpski državni dužnosnici, uključujući i predsjednika Borisa Tadića pod posebnim su povećalom policije i sigurnosnih službi. Naime, kokainski klan Darka Šarića priprema likvidaciju visokih srpskih dužnosnika, zbog čega je njihova zaštita podignuta na najvišu razinu. Potvrdio je to državni tajnik srpskog ministarstva pravosuđa Slobodan Homen.

Opstanak narko mreže u regiji

Otkriveni su već razrađeni planovi za likvidaciju onih koji su uključeni u istragu protiv kokainskog klana te onih koji su svojom borbom protiv organiziranog kriminala glavna prepreka opstanku narko mreže u regiji. Prijetnje su pak uočene u pojedinim lokalnim novinama čiji su tekstovi u sebi sadržali šifrirane poruke. Posao likvidacije su trebali obaviti ljudi iz Beograda koji su pak za to trebali biti adekvatno plaćeni.

'Balkanski ratnik' u 2009. otkrio preko dvije tone kokaina

Najznačajnija akcija protiv organiziranog zločina dogodila se 2009. godine, znakovitog naziva 'Balkanski ratnik'. U toj je akciji zaplijenjeno više od dvije tone kokaina, a razbijena je jedna od najvećih međunarodnih zločinačkih skupina koja je opskrbljivala europsko tržište. Kokainski klan predvodio je i tada Darko Šarić za kojim je raspisana međunarodna tjeralica.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika