13.04.2010. / 08:33

Autor: Hina

Francuska televizija emitirala molbe taoca talibana suočenih s prijetnjom smrću

Talibani su na islamističkoj internet stranici u nedjelju objavili video snimku taoca. U njoj se traži emitiranje izjava na francuskoj televiziji i kaže da tromjesečni pregovori nisu uspjeli

Foto: ReutersFoto: ReutersFrancuska televizijska postaja popustila je zahtjevima talibana i emitirala molbe dvojice francuskih novinara zatočenih u Afganistanu koji su suočeni sa smaknućem ukoliko ne uspije zamjena zatvorenika za taoce.

Francuski dužnosnici u ponedjeljak nisu željeli komentirati prijetnju i rekli su da se konzultiraju sa članovima obitelji novinara zarobljenih u prosincu u Afganistanu dok su izvještavali o francuskoj vojnoj nazočnosti sjeveroistočno od Kabula.

Talibani su na islamističkoj internet stranici u nedjelju objavili video snimku taoca. U njoj se traži emitiranje izjava na francuskoj televiziji i kaže da tromjesečni pregovori nisu uspjeli.

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika