14.04.2010. / 10:04

Autor: Nacionalova redakcija

Paul Potts, zvijezda showa Britain's Got Talent nakon Zagreba dolazi u Split

Dva dana poslije koncerta na zagrebačkoj Šalati, tenor koji se proslavio nastupom u britasnkom showu održati će koncert i za sve obožavatelje u Splitu

Paul PottsPaul PottsPaul Robert Potts, četrdesetogodišnji tenor koji se proslavio nastupom u showu "Britain's Got Talent" će dva dana poslije koncerta na zagrebačkoj Šalati, točnije 6. lipnja nastupati i u splitskoj Spaladium Areni.

Potts je, podsjetimo, nevjerojatan tenor-amater koji je, preko noći, od nepoznatog prodavača mobitela došao do statusa megazvijezde u opernom svijetu.
Njegov nastup s britanskog showa 2007. godine je na YoutTubeu pogledan više od milijun puta pa je bio pozvan i kod Oprah Winfrey.

Doduše, prvi put je pjevao operu još 1999. godine na karaoke natjecanju obučen kao Luciano Pavarotti. Iste godine pojavio se u glazbenom kvizu My Kind of Music. Iako nije pobijedio, osvojio je osam tisuća funti što mu je bilo dovoljno da plati sate pjevanja u Italiji tijekom kojih je bio izabran za nastup pred Pavarottijem i Katie Ricciarelli. Svoju karijeru je započeo manjim ulogama u predstavama poput Prince of Persia i Turandot, u amaterskom društvu Bath Opera.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika