15.04.2010. / 22:04

Autor: Ana Smrečki

Novi čvenk Josipović-Tadić u Srbiji: Lovci čak moraju predati svoje oružje

Njihovo će se druženje odvijati većim dijelom u lokalnoj osnovnoj školi gdje će razgovarati i s predstavnicima hrvatske zajednice, ali i pojedinim političarima i intelektualcima

Nakon Hrvatske Josipović i Tadić sastaju se u SrbijiNakon Hrvatske Josipović i Tadić sastaju se u SrbijiNakon Opatije, predsjednici Ivo Josipović i Boris Tadić ponovno sastanče. Nakon hrvatskog teritorija, sutra na red dolazi srpski. Ovaj će se dvojac, naime sastati sutra u 18 sati u vojvođanskom mjestu Bački Monoštor. Predviđa se da će nakon sastanka prošetati mjestom te razgovarati s mještanima. Uoči sastanka, Josipović i Tadić u Pečuhu će se naći s mađarskim kolegom Laslom Šoljomom, javlja beogradski radio B92.

Detalji sastanka zavijeni velom tajne

Nakon Mađarske, prelaze u Srbiju, no trasa njihova dolaska iz sigurnosnih razloga neće biti poznata do posljednjeg trenutka. Ipak, poznato je da će se njihovo druženje odvijati većim dijelom u lokalnoj osnovnoj školi gdje će razgovarati i s predstavnicima hrvatske zajednice, ali i pojedinim političarima i intelektualcima.

Posebna regulacija prometa

U međuvremenu, u tom se selu obavljaju posljednje pripreme za susret Josipović-Tadić. Najviše posla imaju policajci koji apeliraju na građane da imaju razumijevanja za eventualne neugodne radnje koje će se obavljati isključivo zbog sigurnosti dvojice predsjednika. Promet i kretanje građana kroz Bački Monoštor bit će ograničen, a lovci u tom vojvođanskom mjestu pozivaju se da što prije predaju svoje oružje zbog sutrašnjeg sastanka predsjednika Hrvatske i Srbije.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
7/1/09

maggiore, 16.04.10. 07:17

Pozitivne vijesti. Neka samo duze potraju!


registracija
8/7/09

bankar, 16.04.10. 11:28

neka se družimo i udružimo pa nas više niko nebu jebal


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika