Objavljeno u Nacionalu br. 753, 2010-04-20

Autor: Berislav Jelinić

Zdravko Šestak ne surađuje s Uskokom: Bivši šef Podravke dao samo šifru računala

Moguće je da je Šestak već ranije izbrisao sa svog kompjutora jedan dio, možda i sporne poslovne dokumentacije

Zdravko ŠestakZdravko ŠestakZdravko Šestak donedavni predsjednik Uprave Podravke, koji je prije nekoliko dana pušten iz pritvora gdje je završio pod sumnjom da je sa svojim kolegama htio preuzeti Podravku novcem tvrtke, nije počeo surađivati s istražiteljima Uskoka, tvrde upućeni pravosudni izvori.

Točno je da je Šestak dao istražiteljima Uskoka šifre kojima je zaključao svoj kompjutor, ali kada je kompjuter otključan, u njemu su istražitelji Uskoka pronašli puno manje od onoga što se očekivalo, tvrde upućeni pravosudni izvori.

Moguće je da je Šestak već ranije izbrisao sa svog kompjutora jedan dio, možda i sporne poslovne dokumentacije. Osim što je napokon pristao dati šifre svog kompjutora, Šestak nije na druge načine surađivao s istražiteljima. Njemu bliske osobe tvrde da se objavom takvih informacija želi posredno napraviti pritisak na Damira Polančeca, kako bi on eventualno počeo surađivati s istražiteljima.

Vezane vijesti

Podravka organizira e-learning konferenciju

Podravka organizira e-learning konferenciju

"Znanje u fokusu" naziv je prve hrvatske konferencije o mogućnostima primjene e-learninga, isključivo u korporacijskom okružju koju organizira… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika