26.04.2010. / 11:09

Autor: Martina Čizmić

Twitter planira otići korak dalje: Twittovi putem SMS-a?

Nagađa se da bi ovom akvizicijom Twitter mogao krenuti u razvoj aplikacija koje bi dodatno pojednostavile postavljanje twittova na stranici i praćenje odgovora na twittove drugih korisnika

Twitter vole i poznate osobe, ali i prosječni građaniTwitter vole i poznate osobe, ali i prosječni građaniAmerička tvrtka čiji je mikro blog Twitter zaludio cijeli svijet planira napraviti korak dalje u proširenju njihove dostupnosti svima. Tako su prošlog tjedna kupili mladu tvrtku Cloudhopper iz Seattlea koja se bavi tehnologijama na području SMS poruka.

Inače, Cloudhopper je svojim rješenjima već omogućio Twitteru povezivanje sa mobilnim telefonima novije generacije i pisanje twittova putem aplikacija za mobitele.

Korisnici Twittera popularnom servisu najčešće pristupaju upravo putem smartphonea ili računala, ostavljajući poruke koje u mnogočemu sliče klasičnim SMS porukama.

Nagađa se da bi ovom akvizicijom Twitter mogao krenuti u razvoj aplikacija koje bi dodatno pojednostavile postavljanje twittova na stranici i praćenje odgovora na twittove drugih korisnika.

Vezane vijesti

Tehnologijom do jednostavnijeg življenja

Tehnologijom do jednostavnijeg življenja

Prema novom Ketchumovom indeksu digitalnog življenja (Ketchum Digital Living Indeks), jednostavnost je ono što ljudi žele od pametnih telefona,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika