26.04.2010. / 12:30

Autor: Nacionalova redakcija

Politika je...: U srbijanskom parlamentu uhićena prostitutka

Srbijanski mediji se zabavljaju nagađajući kod koga je Suzana P. stigla u posjet, a neki idu tako daleko pa pišu da je dotična u Skupštinu došla kako bi naplatila već obavljen posao

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaSrpski ministar policije Ivica Dačić i predsjednica parlamenta Slavica Đukić Dejanović potvrdili su za list Press da je u zgradi Narodne skupštine Republike Srbije uhićena prostitutka.

Prema opisu koji je prenio Press žena je na ulaz srbijanskog parlamenta došla s premalo odjeće i previše šminke, a rutinska kontrola na ulazu potvrdila je sumnje: za Suzanom P., koja je željela u zgradu Skupštine, na snazi je bila tjeralica zbog prostituiranja.

"Imala je malo garderobe na sebi i previše šminke. Kada su joj uzeti podaci radi provjere, utvrđeno je da je za njom još ranije raspisana potraga. Osiguranje je odmah pozvalo policiju i ona je uhićena. Dok su je privodili, ona je vikala, psovala, vrijeđala policiju", kazao je izvor Pressa iz parlamenta.

Predsjednica Skupštine Slavica Đukić Dejanović kaže da ovo nije prvi put u njenom mandatu da građanin bude uhićen nakon ulaska u parlament, no uglavnom su u pitanju sigurnosni razlozi.

"Ona je privedena u okviru redovne kontrole i provjere osoba koja ulaze u parlament. Nakon što je dala svoje osobne dokumente, osiguranje je utvrdilo da je za njom raspisana potraga, jer koliko se sjećam, nije se odazivala na sudske pozive. Konkretno, radi se o raspisanoj potrazi Prvog osnovnog suda u Beogradu zbog krivičnog djela prostitucije. Ona je odmah nakon toga privedena sudu", rekao je ministar policije Ivica Dačić.

Naravno, srbijanski mediji se zabavljaju nagađajući kod koga je Suzana P. stigla u posjet, a neki idu tako daleko pa pišu da je dotična u Skupštinu došla kako bi naplatila već obavljen posao.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika