11.05.2010. / 08:18

Autor: Nacionalova redakcija

7. rođendan Purgeraja: LET 3 priprema nezaboravan tulum

"Očekujte i Nečuvene priče o Živim genitalijama i pripremite se za Bombardiranje Srbije i Čačka. Ovo vam je Jedina prilika", poručuju iz Purgeraja

Let 3Let 3Legendarni zagrebački klub Purgeraj ovog tjedna slavi sedmi rođendan i priprema nezaboravnu zabavu. Svaku večer posjetitelje će iznenaditi jedan od bendova, a večeras to će biti riječki rokeri LET 3.

Riječani će zasigurno napraviti dobru atmosferu iako nisu željeli otkriti hoće li Purgeraju u čast ispaljivati japanske čepove, puštati bijele golubice, navući crne čipkaste opravice ili pjevati obučeni u dvaipolmetarske kosture.

U svakom slučaju 222 posjetitelja koja su uspjela nabaviti kartu imaju zagarantiran izvrstan provod.

Ono što je sigurno je da će Let3-ovci napraviti još jedan edukativan koncert na kojem će fanove naučiti sve o „spolnom životu pasa“, upoznati ih sa gospodinom El Desperadom i usput odašiljati poruke Mira.

"Očekujte i Nečuvene priče o Živim genitalijama i pripremite se za Bombardiranje Srbije i Čačka. Ovo vam je Jedina prilika", poručuju iz Purgeraja.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika