12.05.2010. / 20:26

Autor: Ana Smrečki

Ranjeni policajac s Maksimira vratio se kući: Pomirio sam se s tim da nemam oko

Prepun volje za životom, najveća snaga su mu obitelj, prijatelji, te kolege s posla na koje je neizmjerno ponosan. Poručuje da tek sada kada mu se dogodila ova tragedija, vidi kakve krasne ljude ima oko sebe

Ranjeni policajac Kristijan Trokter
Foto: Nova TVRanjeni policajac Kristijan Trokter Foto: Nova TVRanjeni policajac Kristija Trokter, koji je u krvavom okršaju s huliganima na posljednjem derbiju na Maksimiru izgubio oko, vratio se kući. U varaždinskom mjestu Leštakovec 33-godišnjaka je dočekala njegova obitelj, supruga i dvije male kćerkice. U Dnevniku Nove TV, Trokter je rekao da se pomirio s tim da nema oka, poručujući da život ide dalje.

Govoreći o tragičnom događaju na utakmici Dinamo-Hajduk, opovrgnuo je medijske napise da je izgubio svijest. Poručuje da se dobro svega sjeća, samo ne želi sve ponovno proživljavati. Ipak, otkriva da je vidio svijetlost, te da ga je nešto jako zapeklo. U prvom trenu je mislio da mu fali pola glave. Sretan je jer, priznaje, mogao je proći puno gore.

Policajca čeka još jedna operacija

Oporavak će trajati mjesecima, čega ga još estetska operacija, a već sada ima dosta planova za budućnost. Prepun volje za životom, najveća snaga su mu obitelj, prijatelji, te kolege s posla na koje je neizmjerno ponosan. Poručuje da tek sada kada mu se dogodila ova tragedija, vidi kakve krasne ljude ima oko sebe.

O odlasku iz policije ni ne pomišlja. Značku nosi već 14 godina. Osiguravao je brojne utakmice i ne bi ga bilo strah vratit se na Maksimir. Mladiću zbog kojeg je ostao bez oka na stadionu ne želi suditi. Na potezu je, zaključuje Kristijan Trokter sud koji mora dokazati je li 20-godišnjak kriv za njegove teške ozlijede i invalidnost.

Vezane vijesti

Navijački barbarizam & mafija u HNS-u

Navijački barbarizam & mafija u HNS-u

Hrvatskoj slijedi nova kazna od strane Europske nogometne federacije (UEFA) uslijed divljanja i rasističkih ispada dijela hrvatskih navijača tijekom… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 12.05.10. 22:04

Nadam se da će idiot koji je oslijepio tog čovjeka dugo čučiti iza rešetaka.


registracija
27/7/09

columbo, 12.05.10. 23:05

Svaka vam cast Kristiane! Samo tako, s optimizmom se moze naprijed. A sto se pocinitelja tice, neka mu sud odredi kaznu kakvu zasluzuje za takav gnusni cin, ali najgora ce mu biti ona osobne savjesti. Ona je dakako, neminovna, a vama puno srece u daljnjem zivotu!


registracija
13/5/10

safy, 13.05.10. 12:04

Moja licna podrska ovom hrabrom policajcu koji je postao invalid zbog nekakvih izivljavanja pojedinaca. Njih ne treba poslati u zatvor vec na prinudni rad. Oni treba da svojim radom dozivotno placaju ovome coveku invalidu a ne da za to brine drzava. I ne samo to vec i skolovanje njegovoj deci i sve ostalo sto ce mu nedostajati a da nece sam moci da se izbori. Jedino se tako moze stati na put razbojnistvu i delikvenciji. Dosta je vise tih tatinih sinova koji ne znaju gde da isprazne sirovu snagu i bes. Treba da rade i to najteze moguce i najmanje placene poslove... Mozda bi trebalo ponovo izmisliti neki Goli Otok!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika