14.05.2010. / 12:01

Autor: Nacionalova redakcija

Arena Zagreb dočekuje koncert Željka Smardžića

Rođeni Mostarac, na sutrašnjem koncertu publici priprema praznik gazbe i veselja, a na pozornici će mu se pridružit i brojni gosti iznenađenja, ljubimci zagrebačke publike. Jedna od njih je i glazbenikova kćer popularna glazbenica Minja Samardžić

Željko Samardžić i Jelena RozgaŽeljko Samardžić i Jelena RozgaDvadesetičetiri sata prije svog prvog koncerta u zagrebačkoj Areni glazbenik Željko Samardžić sa suradnicima obavlja posljednje tonske i scenske probe kako bi koncert bio doista prava glazbena poslastica za sve fanove.

Naime, rođeni Mostarac, nastupa u subotu u zagrebačkoj Areni, a na pozornici će mu se pridružit i brojni gosti iznenađenja, ljubimci zagrebačke publike. Jedna od njih je i glazbenikova kćer, glazbenica Minja Samardžić.

Inače, prodaja ulaznica za koncert Željka Samardžića organizirana je u sustavu EVENTIM-a (www.eventim.hr) , u caffe baru Roko i baru Malokai ( Zagreb). Određeni broj ulaznica moguće je kupiti na blagajni Arene na dan koncerta od 10.00 - 20.00 sati, po cijenama od 120, 130 i 150 kuna.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

registracija
4/2/10

corinthian, 17.05.10. 13:13

Jel mi netko može pojasniti tko je taj čovjek ?
Nevjerovatno mi je da čovjek ima koncert u Areni a ja nikad nisam za njega čuo.A slušam već dugo.


registracija
17/4/10

insajder1, 27.05.10. 21:14

"Da me nije redom bi sve kafane propale,kom bi pesme pevali,kom bi zore svitale..." :)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika