14.05.2010. / 18:43

Autor: Hina

Todorić najavio investiciju u Rusiji vrijednu 200 milijuna eura

Predsjednik Agrokora najavio je kako bi se do kraja mjeseca mogao potpisati i ugovor o sindiciranom kreditu u iznosu od 150 milijuna eura kojim će se refinancirati kratkoročne obveze

Ivica TodorićIvica TodorićKoncern Agrokor blizu je realizaciji velike investicije u Rusiji u mesni segment vrijedne 200 milijuna eura, najavio je danas predsjednik Agrokora Ivica Todorić.

Riječ je o greenfield investiciji u mesnu industriju na lokaciji oko 200 kilometara od Moskve, jer se želimo što više približiti tom tržištu, kazao je Todorić koji je danas sudjelovao na prezentaciji posvećenoj konkurentnosti, a koja je održana u sklopu događanja na Poslovnom forumu Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Prema njegovim riječima, financiranje te investicije je osigurano.

Predsjednik Agrokora najavio je kako bi se do kraja mjeseca mogao potpisati i ugovor o sindiciranom kreditu u iznosu od 150 milijuna eura kojim će se refinancirati kratkoročne obveze.

Ti su ugovori gotovi i slijedeća bi dva tjedna to trebalo biti realizirano, rekao je Todorić dodajući kako je cilj zamijeniti kratkoročne obveze dugoročnim.

Vezane vijesti

Porast investicijskog interesa, pad BDP-a

Porast investicijskog interesa, pad BDP-a

Međunarodne financijske institucije zainteresirane su za projekte u Hrvatskoj, posebice u infrastrukturi i energetici, a na Hrvatskoj je da te… Više

Komentari

registracija
15/5/10

goran3, 15.05.10. 15:41

steri jel imaš kaj sitnoga ?


registracija
15/5/10

goran3, 15.05.10. 15:41

nemam , sory samo krupno


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika