17.05.2010. / 14:49

Autor: Nacionalova redakcija

Lenovo pomiče granice dizajna, inovativnosti, kvalitete i pouzdanosti

Cilj nam je nastaviti proizvoditi najsofisticiranija računala na svijetu i pomicati granice dizajna, inovativnosti, kvalitete i pouzdanosti, poručuju iz Lenova

Kevin BeckKevin BeckLenovo je danas na konferenciji za medije u Hotelu Antunović pred novinarima iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske demonstrirao zašto je proglašen najboljim proizvođačem računala prema izvješću Technology Business Researcha (TBR).

Naime, izvještaj Technology Business Researcha (TBR) „Studija o korporativnom ponašanju prilikom kupnje IT opreme i zadovoljstva korisnika: prijenosna i stolna računala za treći i četvrti kvartal 2009. godine" proglasio je Lenovo najboljim proizvođačem računala još jednom potvrdivši njegovu poziciju tehnološkog lidera u PC industriji. Također, izvještaj TBR-a naglasio je veliku predanost Lenova osiguravanju visoko kvalitetnih računala i usluga kao i podrške korisnicima.

Vrhunski stručnjak i tehnički direktor globalnog Lenovo istraživačkog centra Kevin Beck, okupljenim novinarima demonstrirao je prednosti koje proizvodi Lenova nude svojim korisnicima u odnosu na konkurenciju ističući inovativni dizajn s naglaskom na kvalitetu i pouzdanost koji pridonose njihovoj sveukupnoj vrijednosti.

„Cilj nam je nastaviti proizvoditi najsofisticiranija računala na svijetu i pomicati granice dizajna, inovativnosti, kvalitete i pouzdanosti. Veliku ulogu u ostvarivanju toga cilja ima pružanje kvalitetnih usluga i podrške korisnicima. Našim korisnicima nastavit ćemo pružati inovativne usluge i rješenja kako bi nadmašili njihova očekivanja postavljajući nove standarde pružanja usluga vrhunske kvalitete", izjavio je tehnički direktor globalnog Lenovo istraživačkog centra Kevin Beck.

Lenovo se na konferenciji za medije ponosno osvrnuo i na prijenosno računalo netbook IdeaPad S10-3t dokazujući svoju predanost vrhunskom dizajnu i inovativnosti spajajući najnoviju tehnologiju i vrhunske performanse po prihvatljivoj cijeni.

Lenovo netbook IdeaPad S10-3t predvodnik je nove generacije prijenosnika bogatih multimedijskih mogućnosti koji kombinira prenosivost, eleganciju, najnovije tehnologije i vrhunske performanse. IdeaPad S10-3t prvi je netbook s ekranom osjetljivim na dodir koji ima ugrađenu tehnologiju Lenovo NaturalTouch za upravljanje dodirom kako bi korisniku pružio jedinstveno računalno iskustvo.

Vezane vijesti

Tehnologijom do jednostavnijeg življenja

Tehnologijom do jednostavnijeg življenja

Prema novom Ketchumovom indeksu digitalnog življenja (Ketchum Digital Living Indeks), jednostavnost je ono što ljudi žele od pametnih telefona,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika