20.05.2010. / 14:54

Autor: Andrea Belin

Giuliano zbog bolesti otkazao koncert u zagrebačkoj Komediji

Jaka upala sinusa i pad imuniteta prikovali su ga za krevet punih sedam dana i zbog toga je morao otkazati koncert kojeg je trebao održati u četvrtak u zagrebačkom kazalištu Komedija

GiulianoGiulianoPjevaču Giulianu Đaniću zdravstveno stanje nije baš najbolje. Kako doznaje Večernji list, jaka upala sinusa i pad imuniteta prikovali su ga za krevet punih sedam dana i zbog toga je morao otkazati koncert kojeg je trebao održati u četvrtak u zagrebačkom kazalištu Komedija.

Kako je sam kazao, pad imuniteta nije nimalo iznenađujući s obzirom da se ne sječa kada je posljednji put bio na odmoru.

"Pretjerao sam s radom i prekasno shvatio da trebam stati na loptu", kazao je splitski pjevač za Večernji list. Ukoliko se zdravstveno stanje popravi, u Komediji će nastupati već 16. lipnja.

Inače, Giuliano je nedavno sudjelovao u HTV-ovom showu "Zvijezde pjevaju" u kojem mu je partnerica bila glumica Ines Bojanić. Prije toga je izvodio stare hitove u glazbenom showu "Evergreen".

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika