20.05.2010. / 15:30

Autor: Hina

Promjena na čelu Uprave Karlovačke pivovare

Alexander Gerschbacher prije rada u Heinekenu proveo je nekoliko godina u marketingu kompanije Kraft Food Incorporated

Alexander GerschbacherAlexander GerschbacherPredsjednica Uprave Karlovačke pivovare Monique Peters napredovala je na poziciju direktorice inovacija Heineken grupe i radit će od 1. srpnja u Heinekenovoj središnjici u Amsterdamu, a novi predsjednik Uprave u Karlovačkoj pivovari bit će Alexander Gerschbacher, dosadašnji komercijalni direktor sestrinske kompanije Brau Union Austrija, priopćila je danas Karlovačka pivovara.

Monique Peters bila je predsjednica Uprave Karlovačke pivovare od 2006. godine a pod njenim vodstvom tvrtka je ostvarila rast udjela na tržištu i profitabilnost, te zauzela drugu poziciju na hrvatskom pivskom tržištu, kaže se u priopćenju.

Alexander Gerschbacher prije rada u Heinekenu proveo je nekoliko godina u marketingu kompanije Kraft Food Incorporated. Započeo je posao te tvrtke u Mađarskoj i rukovodio kategorijom proizvoda za regiju središnje i istočne Europe.

Vezane vijesti

Alexander Gerschbacher novi predsjednik uprave Karlovačke pivovare

Alexander Gerschbacher novi predsjednik uprave Karlovačke pivovare

Karlovačka pivovara danas je predstavila novog predsjednika uprave Alexandera Gerschbachera, koji će preuzeti čelnu poziciju u Pivovari 1. srpnja.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika