25.05.2010. / 15:01

Autor: Nacionalova redakcija

Nastavak akcije 'Balkanski ratnik': U Sloveniji uhićeno 15 suradnika Darka Šarića

Akcija u Sloveniji rezultat je suradnje i međusobnog dostavljanja dokaza između Tužiteljstva za organizirani kriminal Srbije i Vrhovnog državnog tužiteljstva Slovenije, navodi se u priopćenju koje je objavila RTV Srbije

U Sloveniji je, u nastavku akcije "Balkanski ratnik", uhićeno 15 osoba osumnjičenih da su dio organizirane kriminalne skupine Darka Šarića, rekao je za RTS srpski tužitelj za organizirani kriminal Miljko Radisavljević.

Akcija "Balkanski ratnik" u listopadu 2009. godine rezultirala je zapljenom više od 2,5 tona kokaina u Južnoj Americi. Za organiziranje šverca tereti se Darko Šarić, srbijanski državljanin koji je imao prebivalište u Pljevljima u Crnoj Gori i veliki broj nekretnina i tvrtki u Srbiji.

Akcija u Sloveniji rezultat je suradnje i međusobnog dostavljanja dokaza između Tužiteljstva za organizirani kriminal Srbije i Vrhovnog državnog tužiteljstva Slovenije, navodi se u priopćenju koje je objavila RTV Srbije.

Dokazi koji su razmijenjeni pribavljeni su od američke Službe za suzbijanje narkotika (DEA), Sigurnosno informativne agencije Srbije i slovenskih sigurnosnih službi. Pretresom stanova osumnjičenih pronađeni su novac, droga i vatreno oružje.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
10/1/10

crnogorac, 25.05.10. 20:20

Padaju mi braca na sve strane!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika