27.05.2010. / 16:03

Autor: Hina

Atlas Airtours ove godine cilja lanjski rezultat, moguće i više

Trenutno za mediteranske destinacije bilježe povećano zanimanje domaćih putnika u odnosu na prošlu godinu, a rast od oko 10 posto imaju i za europska dvodnevna i višednevna putovanja, posebno kružne ture autobusima

U Atlasu se nadaju još jednoj dobroj godiniU Atlasu se nadaju još jednoj dobroj godiniHrvatski i regionalni organizator putovanja Atlas Airtours, koji djeluje u adriatica.net Grupi, ove godine cilja na ponavljanje lanjskih rezultata, a s obzirom na povećan broj produkata u svojoj ponudi moguće da će rezultati biti i bolji, kazao je na današnjoj konferenciji za novinare izvršni direktor u Atlas Airtoursu Mislav Veselica predstavljajući ljetnu ponudu odmora i putovanja tog organizatora.

Puno više programa i za kontinentalni dio Hrvatske

Govoreći o trenutnom stanju prodaje aranžmana za Jadran Veselica je kazao da je na lanjskoj razini, vjerujući da će i ove godine trend u potražnji za jadranskim odredištima biti 'last minute' na što su spremni zajedno sa svojim partnerima-hotelskim kućama u Hrvatskoj.

S obzirom da im je Hrvatska kao proizvod strateški bitna ove su godine, a nakon uspješno provedene dokapitalizacije Grupe te kadrovskog i marketinškog ekipiranja, uz Jadran pripremili i puno više programa za kontinentalni dio zemlje, naglasio je Veselica.

U tom će smislu više raditi i s osječkom te splitskom zračnom lukom, iz kojih će ovog ljeta uz Zagreb, letjeti direktni charteri za Tunis, Egipat i druge zemlje Mediterana, na kojemu kao proizvodu Atlas Airtours ove godine obilježava 40. godina iskustva.

Trenutno za mediteranske destinacije bilježe povećano zanimanje domaćih putnika u odnosu na prošlu godinu, a rast od oko 10 posto imaju i za europska dvodnevna i višednevna putovanja, posebno kružne ture autobusima.

Za cijene je Veselica kazao da su u odnosu na konkurenciju ne najjeftiniji, što ne žele ni biti, nego najpovoljniji.

Godišnje Atlas Airtours po svim svojim programima servisira oko 80 tisuća putnika.

Vezane vijesti

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

Prema podatcima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od siječnja do svibnja ove godine broj novozaposlenih u turističkim djelatnostima činio je udio od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika