11.06.2010. / 12:49

Autor: Nacionalova redakcija

Jelena Bosančić i Sabina Čedić krale i prodavale obiteljski nakit

Tijekom razgovora s ostatkom ekipe manekenka i bivša voditeljica Golih vijest su otkrile neke detalje iz svojih srednjoškolskih dana. Između ostalog su priznale da su trgovale obiteljskim nakitom

Jelena BosančićJelena BosančićU neobaveznom popodnevnom razgovoru Jelena Bosančić je u društvu Sabine Čedić, Ive Amulića i Josipa Ivančića otkrila zanimljiv detalj iz svojih srednjoškolskih dana.

Uobičajenom problemu vječitog nedostatka džeparca Jelena je doskočila na pomalo uznemirujući način, prodavajući obiteljski nakit.

"Moja je Marija imala ogrlicu, ja njoj kažem dođi sestra će ti napravit frizuru i skinem joj i utopim. Znam točno čovjeka kod kojeg sam uvijek išla koji mi je najviše davao".

Sabina je dodala kako je i sama to radila te da je odrasla u kući s veoma strogim ocem koji je uvijek znao točno koliko novca ima pa su njene krađe rijetko ostajale neopažene.

Borba za opstanak

Farma je po odlasku Kristijana Rahimovskog i Branke Mutti u kućice za dueliste poprilično opustjela. Pitanje trenutka je tko će osim njih u današnji dvoboj. Krenule su i glasine, a s njima i kalkulacije. Branka je navodno povjerila Kikiju da će za dvoboj odabrati Ivu što je Kiki kao pravi prijatelj prenio Ivi, no Sabina je imala vlastitu teoriju.

"Pusti ti to lukava je ona, još će se ona deset puta predomislit, nemoj to uzimat sad za zadnje. Misliš ti da je ona toliko glupa žena da će reći baš Kikiju da će tebe, pa zna da će Kiki prenijet", podsjetila je Sabina Ivu na što je sve Branka spremna. Tvrdi da Brankina pokvarenost ide do te mjere da će "pustiti" lažnu informaciju samo kako bi se ostali opustili i ne bi učili.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika