14.06.2010. / 13:04

Autor: Nacionalova redakcija

Nikol Bulat i Sabina Čedić u problemima: Dečki im brane izlaske

Sve farmerice koje su ikad nogom kročile na imanje sudjelovale su u žustroj raspravi treba li bivša voditeljica Golih vijesti dopustiti da joj dečko brani odlazak u jedan narodnjački klub. Uspostavilo se kako isti problem ima i Nikol Bulat

Sabina ČedićSabina ČedićKako su farmeri i njihovi gosti strogo upozoreni da ne smiju razgovarati o vanjskom svijetu rasprava se povela o ljubavnim odnosima posebno onom između Sabine Čedić i njenog dečka.

Sve farmerice koje su ikad nogom kročile na imanje sudjelovale su u žustroj raspravi treba li Sabina dopustiti da joj dečko brani odlazak u jedan narodnjački klub.

Uspostavilo se kako Nikol Bulat ima isti problem. "Ja se s njim slažem, jer mi gdje god odemo moje prijateljice završe u društvu s nogometašima". Nikol je tako zaključila da nema ništa loše u tome što joj dečko brani da izlazi s prijateljicama.

Sabina je pojasnila svoju situaciju. S dečkom se sporazumjela da niti on niti ona neće posjećivati konkretan klub.

"Ako je to napravio to će mene slomit doslovno će me slomit", izjavila je Sabina s obzirom da klub posjećuje djevojka koju ona pokušava zadržati podalje od svog dragog.

Žana Štrbac se ubacila u razgovor potpuno zgrožena svime što je čula. Kazala je kako je njoj nepojmljivo da joj se išta brani te da je to naučila iz životnog iskustva. Svog bi dečka, kaže, pustila van u društvu djevojaka. Sabina i Nikol zaključile su da one vode preburan život pa njihove probleme Žana nikako ne može razumjeti.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika