14.06.2010. / 17:16

Autor: Andrea Belin

Angelina Jolie će uskoro utjeloviti lik najljepše vladarice u povijesti

Supruga Brada Pitta je prihvatila glavnu ulogu u filmu o egipatskoj kraljici Kleopatri. Riječ je o filmu koji se snima prema novoj knjizi autorice Stacy Schiff "Kraljica Nila, Kleopatra: Život"

Angelina JolieAngelina JolieHollywoodska glumica Angelina Jolie uskoro će utjeloviti lik jedne od najpoznatijih vladarica u povijesti. Prema pisanju stranih medija, supruga Brada Pitta je prihvatila glavnu ulogu u filmu o egipatskoj kraljici Kleopatri.

Riječ je o filmu koji se snima prema novoj knjizi autorice Stacy Schiff "Kraljica Nila, Kleopatra: Život" s kojom je producent filma Scott Rudin navodno već dogovorio sve detalje oko autorskih prava.

Inače, Angelina Jolie je nedavno završila sa snimanjem filma "The Tourist" u kojem joj je partner bio Johnny Depp, a tko će glumiti Kleopatrinu ljubav života, Marka Antonija, još uvijek nije poznato.

U verziji iz 1963. godine glavne uloge u filmu tumačili su Elizabeth Taylor i Richard Burton i to je bio jedan od najskupljih filmova ikad.

Vezane vijesti

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Američka glumica Angelina Jolie, veleposlanica dobre volje Visokog povjereništva UN-a za izbjeglice, promaknuta je za posebnu izaslanicu njegova šefa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika