16.06.2010. / 15:01

Autor: Nacionalova redakcija

Luka Nižetić u Aladinovom odijelu zavodi Anu Vilenicu

Prema iskazima upućenih u svakodnevne probe uloga Aladina je izgleda stvorena za pjevača, a nadaju se da će upravo on pridonijeti atraktivnosti programa

Ana Vilenica i Luka NižetićAna Vilenica i Luka NižetićIdući tjedan, 21.06. s početkom u 20 sati u produkciji Scena Gorica održat će se premijera predstave "Aladin i čarobna svjetiljka" u kojoj je glavna uloga pripala Luki Nižetiću.

Već puna dva mjeseca uz renomirana imena iz glumačkog svijeta splitski glazbenik se priprema za svoju prvu kazališnu ulogu, a prema njegovim dojmovima vjerojatno ne i posljednju.

Prema iskazima upućenih u svakodnevne probe uloga Aladina je izgleda stvorena za pjevača, a nadaju se da će upravo on pridonijeti atraktivnosti programa. Osim Luke Nižetića, u predstavi se pojavljuju Ana Vilenica, Ana Karić, Špiro Guberina, Marinko Leš, Stipe Kostanić, Vladimir Atomic Smud, Elvis Hodžić, Davor Ćiković, Zlatko Čančar, Martina Drezga, Miroslav Mlinar, Domagoj Lučić i Dino Perenski.

Vezane vijesti

Ana Vilenica: Nije planirala, ali na jesen postaje mama

Ana Vilenica: Nije planirala, ali na jesen postaje mama

Neki numerolozi broj 33 opisuju kao simbolički izuzetno pozitivan broj, dok su drugi iz nekih svojih razloga prema njemu skeptični. Ipak, kada je u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika