16.06.2010. / 16:19

Autor: Hina

Ninja ili Rambo: Amerikanac koji je htio ubiti Bin Ladena završio na psihijatriji

Liječnik koji ga je u srijedu pregledao rekao je da "ima psihičkih problema, ali da nije lud", rekao je čelnik obavještajne službe u Pešavaru

Gary Brooks Faulkner (foto: Reuters)Gary Brooks Faulkner (foto: Reuters)Pedesetogodišnji Amerikanac koji je uhićen u gorju na sjeveru Pakistana, gdje je, naoružan pištoljem, bodežom i mačem, tragao za Osamom Bin Ladenom, u srijedu je podvrgnut liječničkom i psihijatrijskom pregledu, objavila je pakistanska policija.

Gary Brooks Faulkner, poslovni čovjek i majstor hapkida, korejske borilačke vještine, kojega su američki mediji prozvali "američkim ninjom", uhićen je u noći na ponedjeljak u šumi u Chitralu, mirnom i turističkom području u središtu himalajskog lanca Hindukuša.

"Ispitujemo ga, ponajviše o maču i bodežu koji podsjećaju na obredno oružje", rekli su u policiji. "Rekao je da želi ubiti Osamu, ali ubiti ga bodežom i mačem, pa nije ovo dječja igra", rekao je policijski načelnik.

Liječnik koji ga je u srijedu pregledao rekao je da "ima psihičkih problema, ali da nije lud", rekao je čelnik obavještajne službe u Pešavaru.

Vezane vijesti

Afganistan očekuje 4 milijarde dolara od donatora

Afganistan očekuje 4 milijarde dolara od donatora

Zemlje donatori vjerojatno će obećati 4 milijarde američkih dolara civilne pomoći za Afganistan nakon 2014. na donatorskoj konferenciji u Japanu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika