17.06.2010. / 14:08

Autor: Andrea Belin

Tko je otac djeteta: Super Silva u blaženom stanju

Da je pjevačica trudna već šest tjedana potvrdila je njezina dugogodišnja partnerica Bruna Matijaš koja je je već iselila iz njihovog zajedničkog stana jer ne može vjerovati da joj je zaručnica bila nevjerna

Super SilvaSuper SilvaSilvija Mišanović, javnosti najpoznatija kao Super Silva će uskoro postati majka.

Da je pjevačica trudna već šest tjedana za Slobodnu Dalamciju je potvrdila njezina dugogodišnja partnerica Bruna Matijaš koja je je već iselila iz njihovog zajedničkog stana jer ne može vjerovati da joj je zaručnica bila nevjerna.

"Jučer sam to doznala, rekla mi je da je bila na ginekološkom pregledu i da je već šest tjedana trudna. Pokušavala sam razgovarati s njom o tome, no odbila mi je reći išta više", kazala je Bruna Matijaš za Slobodnu Dalmaciju i dodala kako ju je vijest o trudnoći užasno pogodila.

Doduše, upravo ona je posljednje dvije godine bila najveći oslonac Super Silvi, a naročito nakon automobilske nesreće u kojoj je pjevačica prošla s teškim ozljedama glave i kralježnice.

Vezane vijesti

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Ispijanje šalice ili dvije kave tijekom trudnoće ili dojenja neće utjecati na kvalitetu sna novorođenčeta, pokazalo je brazilsko istraživanje koje je… Više

Komentari

registracija
18/5/10

Lakki, 17.06.10. 14:38

Bruna, Bruna... otac je jedan promiskuitetni dildo.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika