21.06.2010. / 14:15

Autor: Extra

Kristijan Rahimovski: Šok nakon pobjede u "Farmi"

Pobjednik treće sezone "Farme" dan nakon pobjede dobio je loše vijesti - njegov sin Filip i punica imali su prometnu nesreću iz koje su, srećom, izašli neozlijeđeni; pjevač nam je otkrio kako mu se u par dana dogodilo previše šokova te da, iako je sretan zbog pobjede, treba vremena da mu se sve slegne

Kristijan Rahimovski sa suprugomKristijan Rahimovski sa suprugomU finalnoj emisiji treće sezone “Farme” Nove TV pobijedio je Kristijan Kiki Rahimovski, a kao glavnu nagradu osvojio je 250.000 kuna plus 19 dukata, od kojih svaki vrijedi 1000 kuna.

Iako nije očekivao pobjedu, Kiki nije mogao sakriti zadovoljstvo što je nagrada došla u njegove ruke, a zasigurno je bio najsretniji kada je u studiju ugledao svoju suprugu Ivu Rahimovski.

Fotografiranje za Extru i intervju s Kikijem Rahimovskim bilo je dogovoreno za subotu poslijepodne, no, nažalost, u subotu ujutro javili su nam da je došlo do prometne nesreće. Naime, dok je vozila svojega unuka, 11-mjesečnog Filipa kojeg Kiki ima sa suprugom Ivom Rahimovski, na Kikijevu punicu naletio je vozač koji je prošao kroz crveno svjetlo i zabio se u vozačevu stranu automobila.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika