24.06.2010. / 11:19

Autor: Nacionalova redakcija

Nov udarac za susjede: FIFA u službenoj knjižici predstavila Srbiju bez Kosova

Da stvar po Srbe bude gora FIFA je u knjižici napisala da Srbija ima 7,38 milijuna stanovnika, što je otprilike broj stanovnika ove države bez Kosova

Službeni bilten FIFA-e s kartom Srbije bez Kosova (Foto: Kurir)Službeni bilten FIFA-e s kartom Srbije bez Kosova (Foto: Kurir)Osim što se nije uspjela plasirati u drugi krug svjetskoga prvenstva, Srbija je u srijedu doživjela još jedan šok u Južnoafričkoj republici.

Naime, u službenoj brošuri svjetske nogometne organizacije FIFA-e, koju su dobili srbijanski novinari u press centru stadiona Mbombela u Nelspruitu, ucrtana je karta Srbije bez Kosova.

Naravno, tamošnji novinari odmah su se raspisali o tom "incidentu", a Kurir piše kako je FIFA napravila "skandalozni propust".

Da stvar po Srbe bude gora FIFA je u knjižici napisala da Srbija ima 7,38 milijuna stanovnika, što je otprilike broj stanovnika ove države bez Kosova.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
22/6/10

Konstantinos, 24.06.10. 11:41

Nemamo se sto cuditi, pa bilo je samo pitanje dana kada ce se pojaviti nova mapa Srbije!


registracija
8/7/09

bankar, 24.06.10. 12:04

skandalozan? hhah pa šta ima znači šta pripisuju svom stanovništvu šiptare i zemlju na kojoj samo oni žive


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika