24.06.2010. / 19:36

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Medvedev posjetio Apple, dobio iPhone 4 i odmah 'twettao' o tome

Tvrtke Apple i Cisco najavile su otvaranje svojih centara u budućoj ruskoj varijanti Silicijske doline, čija se gradnja planira u moskovskom predgrađu Sklokovo

Dmitrij Medvedev i Steve Jobs (Reuters)Dmitrij Medvedev i Steve Jobs (Reuters)Ruski predsjednik Dmitrij Medvedev u višednevnom je posjetu SAD-u. Posjet je počeo u Kaliforniji, gdje je posjetio neke od vodećih tehnoloških tvrtki u Silicijskoj dolini, kao što su Apple, Cisco i Twitter.

Osnivač Applea Steve Jobs Medvedevu je poklonio novi iPhone koji je u četvrtak krenuo u prodaju u SAD-u, a ruski predsjednik je tijekom posjeta Twitteru otvorio svoj račun @KremlinRussia i odmah počeo slati "tweetove", izvijestio je The Wall Street Journal.

"Всем привет! Я в Твиттере и это мое6 первое сообщение!", ili "Pozdrav! Ja sam na Twitteru i ovo je moja prva poruka", napisao je Medvedev tek nekoliko minuta nakon što mu je Steve Jobs pokazao kako se barata iPhoneom.

Tvrtke Apple i Cisco najavile su otvaranje svojih centara u budućoj ruskoj varijanti Silicijske doline, čija se gradnja planira u moskovskom predgrađu Sklokovo. Dužnosnici administracije su ocijenili kako će ambicije Medvedeva za ulaganja u tehnološke tvrtke u Rusiji biti korisne za američko i svjetsko gospodarstvo.

Vezane vijesti

Direktor Applea Tim Cook odbio isplatu 75 milijuna dolara

Direktor Applea Tim Cook odbio isplatu 75 milijuna dolara

Direktor informatičkog diva Apple, Tim Cook, odustao je od 75 milijuna dolara dividende od dionica kojima je tvrtka nagradila svoje zaposlenike,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika