12.07.2010. / 11:08

Autor: Nacionalova redakcija

Severina dva dana za redom oduševila beogradsku publiku

Ženski dio publike je najviše uživao u samim pjesmama, a muška ekipa u sjajnom prizoru i prekrasnoj Severini. Međutim, niti pred fancy gospodom pjevačica se nije stidjela priznati kako je djevojka sa sela te da je prava Dalmatinka

SeverinaSeverinaNakon što je na Ušće festu prošli mjesec otkazan koncert zbog nevremena, Severina Vučković nije željela da beogradska publika ostane uskraćena za njezin nastup pa se odlučila odužiti klupskim koncertom u beogradskom klubu Cinema podno kalemegdanskih zidina.

Već na taktove prve pjesme 'Tvoja prva djevojka' publika je bila u transu. Severina, onako opuštena, pozdravila je 'lipe Beograđanke i sve Beograđane' i nastavila redati svoje najveće hitove poput 'Dodirni mi koljena', 'Prijateljice', 'Ajde, ajde zlato moje', 'Mili moj', 'Zdravo Marijo', ali i omiljene nam balade, primjerice 'Pogled ispod obrva', 'Sama na sceni', 'Šta me sad pitaš šta mi je'.

Između svakog bloka spontano je pričala i kratku povijest nastanka pjesme i zbijala šale na svoj račun. Naravno, opće ludilo je nastalo kada su se začuli hitovi sa posljednjeg albuma, a naročito 'Tridesete', Gade', 'Haljinica boje lila'. Zatim se publika imala priliku rasplesati uz hit Olivera Dragojevića 'Ća će mi Copacabana'.

Doduše, ženski dio publike je najviše uživao u samim pjesmama, a muška ekipa u sjajnom prizoru i prekrasnoj Severini. Međutim, niti pred fancy gospodom pjevačica se nije stidjela priznati kako je djevojka sa sela te da je prava Dalmatinka.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika