12.07.2010. / 18:42

Autor: Ivica Medo, Totalsport

SP 2010.: Svjetski nogometni prvaci sletjeli u Madrid

Dolazak u zračnu luku Barajas bio je predviđen za 12 sati, ali je let iz Johannesburga odgođen za tri sata. Okupljenu masu navijača u zrakoplovnoj luci takva informacija nije smetala, već su satima iz petnjih žila uzvikivali riječ "Campeones, Campeones"

Vicente del Bosque (Foto: Reuters)Vicente del Bosque (Foto: Reuters)U ponedjeljak je, oko 15 sati, zrakoplov koji je prevozio nove svjetske prvake nogometne reprezentativce Španjolske, sletio u Madrid. Dolazak u zračnu luku Barajas bio je predviđen za 12 sati, ali je let iz Johannesburga odgođen za tri sata.

Okupljenu masu navijača u zrakoplovnoj luci takva informacija nije smetala, već su satima iz petnjih žila uzvikivali riječ "Campeones, Campeones". Na vratima zrakoplova, na kojem je bilo ispisano "Ponosni na našu nacionalnu momčad. Prvaci", prvi su se pojavili izbornik Vicente del Bosque, te kapetan reprezentacije, vratar Iker Casillas, koji je sa sobom nosio pehar namijenjen svjetskom prvaku.

Odmah po slijetanju u španjolski glavni grad momčad Vicentea Del Bosquea krenula je putem Kraljevske palače Zarzuela na prijem kod kralja Juana Carlosa, a nakon prijema kod kralja, španjolski će reprezentativci i stručno vodstvo na sastanak s španjolskim premijerom Joseom Luisom Rodriguezom Zapaterom.

Tek nakon spomenutih prijema uslijedit će veselje, parada ulicama Madrida, gdje se očekuje da će se najmanje tri milijuna navijača okupiti kako bi pozdravili svoje heroje. Parada će započeti kod Palače Moncloa, sjedišta Vlade, a završiti u Puente del Feyu, na obalama rijeke Manzanares.

Vezane vijesti

Nema plana o kupnji španjolskih obveznica

Nema plana o kupnji španjolskih obveznica

Njemačka kancelarka Angela Merkel u srijedu je izjavila kako ne postoje konkretni planovi sigurnosnih fondova eurozone o kupnji španjolskih državnih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika