15.07.2010. / 14:06

Autor: Nacionalova redakcija

I Josipović osuđuje uhićenja: 'Predsjednik je zgrožen postupcima policije'

U policijskom pritvoru nalazi se još stotinjak prosvjednika među kojima su i Urša Raukar, Teodor Celakoski, zanimljivo kako je policija privela i više od deset posto zastupnika zagrebačke Gradske skupštine

Ivo JosipovićIvo JosipovićZoran Pusić iz Građanskog odbora za ljudska prava rekao je da je kontaktirao predsjednika Ivu Josipovića, koji mu je poručio da je zgrožen situacijom u Varšavskoj, gdje je policija do sada uhitila oko 70 prosvjednika.

Pusić je odmah kontaktirao i državnog odvjetnika Mladena Bajića koji je prema njegovim riječima također osudio nova uhićenja. Dodao je i kako mu se šef policije osobno ispričao i pozvao ga na kavu kako bi sve izgladili.

Inače i sam Pusić je bio uhićen rano jutros u Varšavskoj ulici, no kasnije je pušten kao i odvjetnica Lina Budak. U policijskom pritvoru nalazi se još stotinjak prosvjednika među kojima su i Urša Raukar, Teodor Celakoski, zanimljivo kako je policija privela i više od deset posto zastupnika zagrebačke Gradske skupštine.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
13/9/08

annex, 15.07.10. 16:05

Predsjedniče i moj glas je pomogao da ste sada na vlasti, no ako ovako nastavite bit će mi žao izgubljenog vremena za odlazak na te izbore. Naime, znamo da ste Ustavno Vi šef kako oružanih snaga RH, tako i obavještajne zajednice. Pa, jeste li slijepi? Zar ne vidite da je vrlo vjerojatno ono što se priča da Vam Karamarko vodi kompletno cijelo paraobavještajno podzemlje i obavještajno-operativne snage, bilo pod okriljem MUP-a, SOA-e, VSOA-e, OTC-a ili njegovih privatnih tvrtki: Soboli d.o.o., Doron net d.o.o., Ippon Security d.o.o. i Caballis net d.o.o. preko kojih obavlja elektronički nadozor, operativno-taktičke operacije, pa možda i eliminacije neistomišljenika, tako da građani hrvatske više nisu nigdje sigurni. Niti na poslu, niti kada su sa djecom na izletu, niti sa ženom u krevetu. Taj hrvatski Ranković, zapravo ima želju postati balkanski Putin, no zaboravio je da je hrvatski narod već jednom dobio bitku protiv nasilnih balkanaca i da se tako u Europi ne doživljava demokracija. Želja mi je da uz svako poštivanje vaših obilazaka stratišta i grobnica ubijenih i mučenih ljudi, posvetite malo pažnje Karamarku, jer uskoro možda i Hrvatska dobije novi Goli otok ili ćemo zapravo samo nestajati preko noći. Ne to nije borba protiv korupcije i organiziranog kriminala, jer da je prvi bi nastradao Karamarko i prvog bi njega Bajić istraživao. Gospodine predsjedniće ovo je otvorena poruka Vama sa željom da nas male građane spasite novih Rankovića i da uspijete u svojoj nakani za pravnom i pravednom Hrvatskom.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika