02.08.2010. / 18:07

Autor: Hina

Inzko pozvao građane BiH da glasuju za reforme

"Birači ne žele prozivanja i uvrede. Oni žele realan plan djelovanja", istaknuo je visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH u kolumni koja je objavljena u medijima u BiH

Valentin InzkoValentin InzkoVisoki međunarodni predstavnik u BiH Valentin Iznko pozvao je građane da na izborima u listopadu ove godine biraju kandidate koji će se boriti za reforme, napose protiv korupcije i kriminala koji je u porastu u ovoj zemlji, a ne za političare koji svoju poziciju koriste za iscrpljujuća optuživanja i svađe.

"Birači ne žele prozivanja i uvrede. Oni žele realan plan djelovanja", istaknuo je visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH u kolumni koja je objavljena u medijima u BiH.

Austrijski diplomat na čelu međunarodne uprave u BiH smatra da će izbori koji će se održati 3. listopada odlučiti između dvije mogućnosti - svađa i podjela i kompromisnih, realnih rješenja.

"Građanima je stalo do rješavanja političke i administrativne korupcije, građanima je stalo do socijalnih usluga koje su na katastrofalno lošoj razini, te do rješavanja pitanja prekomjernog trošenja na administraciju i problema kriminala koji je u porastu", naveo je Inzko.

Visoki predstavnik upozorio je i kako je u proteklome razdoblju izgubljeno desetine tisuća radnih mjesta zbog čega je političarima poručio da bi im briga za radna mjesta trebala postati prioritet.

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika