03.08.2010. / 12:07

Autor: Andrea Belin

Mafijaški obračun: Pucnjava prekinula koncert Colonije u Budvi

Dobru atmosferu prekinula je pucnjaca, a dva hica iz pištolja prema Vip loži u kojoj je između ostalih sjedio i Duško Šarić, brat vodećeg narkobossa u Europi, Darka Šarića, ispalio je Beograđanin Radomir Vladan Visentijević zvani Ožiljak

ColoniaColoniaKoncert u Budvi koji je dance skupina Colonia održala prošlu nedjelju u budvanskom novootvorenom klubu Top Hill, neće im ostati u lijepom sjećanju.

Kako prenosi srpski Alo, dobru atmosferu prekinula je pucnjaca, a dva hica iz pištolja prema Vip loži u kojoj je između ostalih sjedio i Duško Šarić, brat vodećeg narkobossa u Europi, Darka Šarića, ispalio je Beograđanin Radomir Vladan Visentijević zvani Ožiljak.

Prema riječima neimenovanih izvora koji su se zatekli na mjestu tog nemilog događaja, nakon pucnjave umiješalo se i osiguranje kluba koje se fizički obračunalo s napadačem, koji je tijekom tučnjave zadobio teške ozlijede i odmah je prevezen u bolnicu.

Radomir Vladan Visentijević zvani Ožiljak je bivši ultimate fight borac koji je godinama živio u Francuskoj, odakle je navodno protjeran. U koga je točno pucao još uvijek nije poznato, no na sreću, nitko od posjetitelja nije zadobio nikakve ozljede.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika