04.08.2010. / 18:13

Autor: Hina

Podjele u BiH: Radmanović kritizirao Komšića zbog čestitke za Oluju

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić poslao je u srijedu hrvatskome predsjedniku i građanima RH čestitku u kojoj stoji da je pobjeda u Oluji "pokazala kako se brane domovina i vrijednosti slobodnoga demokratskog svijeta"

Nebojša RadmanovićNebojša RadmanovićSrpski član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović kritizirao je u srijedu kolegu iz tog tijela Željka Komšića jer je čestitao Hrvatskoj 15. obljetnicu akcije Oluje i Dan domovinske zahvalnosti.

"Političari na ovim prostorima, a ne odnosi se posebno na Komšića, vole komentirati nešto o čemu nemaju pojma. Nemaju činjenica, a izvlače zaključke", rekao je novinarima Radmanović. Dodao je da se tako stvaraju dodatni problemi u Bosni i Hercegovini.

Po Radmanovićevim riječima, trojica članova državnoga vrha nemaju isto stajalište o prošlosti, ali ni o budućnosti te zemlje.

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić poslao je u srijedu hrvatskome predsjedniku i građanima RH čestitku u kojoj stoji da je pobjeda u Oluji "pokazala kako se brane domovina i vrijednosti slobodnoga demokratskog svijeta".

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

registracija
12/7/10

Ivandija, 05.08.10. 16:12

Srbo bi opet Rusio,ahahahahah samo nema scime,,,,,


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika