05.08.2010. / 15:01

Autor: Hina

Dolazak prinove: Lily Allen objavila da je trudna

"Hvala vam za sve divne poruke. Presretna sam! Doista želim osnovati obitelj", napisala je 25-godišnja pjevačica na svojoj stranici na Twitteru. Njezin glasnogovornik je dodao da su "Lily Allen i Sam Cooper sretni što mogu potvrditi da Lily očekuje svoje prvo dijete"

Lily AllenLily AllenBritanska pjevačica Lily Allen, koja je 2008. imala spontani pobačaj, obznanila je u četvrtak da je u trećem mjesecu trudnoće, obećavši ipak da neće otkazati najavljene koncerte.

"Hvala vam za sve divne poruke. Presretna sam! Doista želim osnovati obitelj", napisala je 25-godišnja pjevačica na svojoj stranici na Twitteru.

Njezin glasnogovornik je dodao da su "Lily Allen i Sam Cooper sretni što mogu potvrditi da Lily očekuje svoje prvo dijete".

"Lily će ispuniti sve svoje ugovorene poslovne obveze, među kojima je i dolazak na Big Chill (festival koji se održava u Malvern Hillsu, u središtu Engleske) ovog vikenda", rekao je.

Allen je Sama Coopera, tridesetdvogodišnjeg slikara i scenografa upoznala prošlog ljeta. Lily Allen je među pjevačicama čiji se albumi najviše prodaju u Velikoj Britaniji. Međunarodni uspjeh je postigla dvama albumima "Allright Still" i "It's Not Me, It's You".

Vezane vijesti

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Ispijanje šalice ili dvije kave tijekom trudnoće ili dojenja neće utjecati na kvalitetu sna novorođenčeta, pokazalo je brazilsko istraživanje koje je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika