10.08.2010. / 15:31

Autor: Martina Čizmić

Kosor radi i na godišnjem: Mamić nije zaštićen građanin, svi moraju plaćati porez

"Dogovoriti ćemo se oko Keruma i njegovih ambicija oko ulaska u Vladu", rekla je premijerka no nije željela pojasniti što točno pod time smatra

Jadranka Kosor (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL)Jadranka Kosor (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL)Premijerka Jadranka Kosor, iako je još uvijek službeno na godišnjem odmoru provodi ga radno. Tako je posjetila Split i sastala se sa županom Splitsko-dalmatinske županije i članovima splitskog HDZ-a.

Kako piše Večernji list, premijerka je nakon sastanka izjavila da sa svojim stranačkim kolegama nije razgovaralao aktualnoj političkoj situaciji u Splitu. No, osvrnula se na Kerumovu izjavu prema kojoj je on uvjeren da će njegova stranka biti ključni član vladajuće koalicije nakon sljedećih izbora.

"Dogovoriti ćemo se oko Keruma i njegovih ambicija oko ulaska u Vladu", rekla je premijerka no nije željela pojasniti što točno pod time smatra.

Također, prokomentirala je izjavu predsjednika Josipovića prema kojoj ne treba mijenjati zakon kako bi se naplatio porez od nogometnih transfera. Istaknula je kako je i njeno mišljenje slično.

"No, tu ima još prostora u koji možemo zahvatiti, a uvođenje reda je važno. Pravedno je da oni koji imaju velike novce plaćaju i porez. Mamić nije zaštićen građanin. Nitko ne može biti zaštićen od plaćanja poreza i obveza prema državi", naglasila je Kosor.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika