Objavljeno u Nacionalu br. 770, 2010-08-17

Autor: Berislav Jelinić

Suđenje atentatorima na Ivu Pukanića: Krunski svjedok Marjanović u pritvoru

Marjanović bi uskoro trebao svjedočiti i u postupku koji se u Srbiji vodi protiv Sretena Jocića, Željka Milovanovića i Milenka Kuzmanovića. Njima se sudi odvojeno zato što su uhićeni i pritvoreni na području Srbije, pa bi Marjanović iz proceduralnih razloga iskaz koji je dao u Zagrebu, uskoro trebao ponoviti i u Beogradu

MARJANOVIĆEV
ISKAZ teško tereti
srbijanskog narko bossa
Sretena Jocića kojem se
sudi u BeograduMARJANOVIĆEV ISKAZ teško tereti srbijanskog narko bossa Sretena Jocića kojem se sudi u BeograduTomislav Marjanović, krunski svjedok Uskoka na suđenju atentatorima na Ivu Pukanića i Niku Franjića, odnedavno se nalazi u pritvoru. Marjanović je u pritvoru završio na mjesec dana, zbog napada na policiju. Marjanovića već duže vrijeme štiti specijalna policija, ali ga je vrlo teško čuvati zbog njegova hirovitog ponašanja. On dosta vremena provodi u osobnom automobilu, pa ga policija mora pratiti, ali on policiji često bježi jer vozi previše agresivno i zato što mu prisustvo policije često smeta.

Prije nekoliko dana Marjanović se iz nepoznatih razloga svojim osobnim automobilom namjerno zabio u službeno policijsko vozilo u kojem su se nalazili policajci koji su ga zaduženi štititi. Isti ti policajci potom su ga uhitili i prijavili. Marjanoviću je tada određen pritvor. Uskok nastoji Marjanoviću objasniti da mu je život u opasnosti, ali on te savjete ne shvaća ozbiljno.

Marjanović bi uskoro trebao svjedočiti i u postupku koji se u Srbiji vodi protiv Sretena Jocića, Željka Milovanovića i Milenka Kuzmanovića. Njima se sudi odvojeno zato što su uhićeni i pritvoreni na području Srbije, pa bi Marjanović iz proceduralnih razloga iskaz koji je dao u Zagrebu, uskoro trebao ponoviti i u Beogradu.

Vezane vijesti

'DA nam pruža nevjerojatnu priliku'

'DA nam pruža nevjerojatnu priliku'

Savez za energetiku, obnovljive izvore energije, poticanje energetske efikasnosti i zaštitu okoliša Zagreba pozdravlja rezultate jučerašnjeg… Više

Komentari

registracija
12/5/10

kajsija56, 17.08.10. 12:25

Dakle, da čovjek ne povjeruje. Jedna takva vjerodostojna osoba o čijem istinitom iskazu ovisi život osmero ljudi - nije moguće da bi on takvo što napravio! Ima Boga, sad je na pravom mjestu, neka krade i dila u Remetincu!


registracija
25/3/10

nna, 18.08.10. 00:24

od koga mu je zivot u opasnosti? Od Uskoka?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika