22.08.2010. / 21:49

Autor: Ana Smrečki

Ivanišević poručuje: Milijun kuna stiže dubrovačkoj bolnici kao što je i dogovoreno

Prije ove afere planirao je organizirati nekoliko sličnih humanitarnih akcija, no poučen ovim iskustvo, poručuje da će razmisliti dvaput

Ivanišević poručuje da će dio novca biti isplaćen u novcu, a dio u građevinskim radovimaIvanišević poručuje da će dio novca biti isplaćen u novcu, a dio u građevinskim radovimaOd humanitarnog dvoboja Ivanišević-McEnroe prošlo je više od mjesec i pol dana, a novac namijenjen obnovi dječjeg odjela dubrovačke bolnice još nije uplaćen. Uzbunu je pokrenuo ravnatelj bolnice Branko Bazdan koji je očekivao da će prikupljenih milijun kuna biti isplaćeno u gotovini. No, Goran Ivanišević koji je i pokrenuo cijelu akciju poručuje da će dio novca biti isplaćen u novcu, a dio u građevinskim radovima.

«Sve će biti odrađeno korektno. Kako smo i obećali na početku, ti radovi će biti ispoštovani do kraja. Nismo htjeli raditi u osmom mjesecu, zbog djece, zbog vrućina, da se ne zaustavljaju liječenje djece. Nismo htjeli bolnici uplaćivati novac jer ja ne znam gdje bi taj novac završio, možda u otplati nekih drugih računa. Meni je draže da ja to napravim, da znam što sam napravio i da znam za što smo dali novac», naglašava Ivanišević za HRT.

Cijela ova medijska pompa uhvatila ga je na teniskom turniru u Belgiji, a nije nimalo skrivao da je neugodno iznenađen razvojem događaja. Istodobno, nije mu jasno zašto neki ljudi pokušavaju diskredirati lijepu humanitarnu priču. Prije ove afere planirao je organizirati nekoliko sličnih humanitarnih akcija, no poučen ovim iskustvo, poručuje da će razmisliti dvaput.

Vezane vijesti

Vlahušić zadovoljan turističkim rezultatima

Vlahušić zadovoljan turističkim rezultatima

U prvih pet mjeseci na području grada Dubrovnika ostvareno je 157.214 ili 12 posto više dolazaka i 493.167, to jest 17 posto više noćenja nego u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika