23.08.2010. / 17:50

Autor: Andrea Belin

Amy Winehouse opet u problemima: Njezin dečko uhvaćen s bivšom

Reg Traviss je prošli vikend proveo u društvu bivše djevojke Raven Isis, a navodno postoje i fotografije koje su snimili paparazzi dok su bivši ljubavnici u jutarnjim satima, držeći se za ruke, šetali londosnkim ulicama

Amy WinehouseAmy WinehouseIako se donedavno činilo da je Reg Traviss, novi dečko pjevačice Amy Winehouse nešto najbolje što joj se dogodilo u životu, čini se da je prava istina potpuno drugačija.

Kako javljaju strani mediji, Traviss je ovaj vikend proveo u društvu bivše djevojke Raven Isis, a navodno postoje i fotografije koje su snimili paparazzi dok su bivši ljubavnici u jutarnjim satima, držeći se za ruke, šetali londonskim ulicama.

Kako će na spomenute fotografije, ukoliko one uistinu postoje, reagirati pjevačica, tek ćemo saznati.
Inače, u vezi s Travissom, Amy Winehouse je početka lipnja.

Samo nekoliko tjedana kasnije nakon što su obznanili vezu, pjevačica je Travissu ponudila zajednički život. Doduše, još tada se šuškalo da je to učinila da se njezina nova ljubav ne bi vratio u naručje bivšoj djevojci.

Vezane vijesti

Crni biser poročne Amy

Crni biser poročne Amy

Mjesec dana nakon smrti Amy Winehouse "Back To Black" na britanskom se tržištu prometnuo u najtiražniji album prve dekade 21. stoljeća budući da je s… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 23.08.10. 23:16

Ne znam samo koga zanima ova narkomanka i njen život, s kime spava ili s kime njen dečko spava! Da se ja napijem ili drogiram, svi bi kazali "Vidi krmka! i nitko ne bi napisao o tome niti retka. A ova nema šta nije stavila u sebe i - popularna!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika