24.08.2010. / 14:42

Autor: Andrea Belin

George Michael priznao da je vozio automobil pod utjecajem droge

Pjevač je kazao kako je tijekom vožnje bio pod utjecajem droge na što ga je sudac odmah upozorio da je riječ o ozbiljnim optužbama i da bi zbog toga mogao završiti u zatvoru

George Michael; Foto: Daily MailGeorge Michael; Foto: Daily MailBritanski pjevač George Michael, koji je prije desetak dana optužen zbog posjedovanja marihuane te vožnje pod utjecajem alkohola i droga što je prošlog mjeseca bio uzrok prometnoj nesreći, se u utorak u jutarnjim satima pojavio na sudu u Londonu i priznao krivnju.

Kako prenose britanski mediji, pjevač je kazao kako je tijekom vožnje bio pod utjecajem droge na što ga je sudac odmah upozorio da je riječ o ozbiljnim optužbama i da bi zbog toga mogao završiti u zatvoru.

Koliko bi vremena mogao provesti iza rešetaka, tek ćemo saznati.

Podsjetimo, ove optužbe se odnose na nesreću koja se dogodila u lipnju, kada se automobilom zabio u zgradu u sjevernom dijelu Londona.

Na žalost, to nije prvi put da ima takvih problema. Taman kada je počeo solo karijeru, dobio je dvogodišnju zabranu vožnje 2007. i bio je osuđen na sto sati dobrotvornog rada pošto je priznao da je vozio pod utjecajem narkotika. Kada je 2008. ponovno uhvaćen s drogom i uhićen, ispričao se obožavateljima i obećao je da će se popraviti, no čini se da se u međuvremenu nije ništa promijenilo.

Vezane vijesti

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Franjo Katavić, krivotvoritelj putovnice kojom se u bijegu koristio general Ante Gotovina, danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika