25.08.2010. / 16:19

Autor: Andrea Belin

Mariah Carey u blaženom stanju već četiri mjeseca?

Mjesecima se šuška da ona i suprug Nick Cannon očekuju svoje prvo dijete, no čini se da je trudnoća uistinu razlog viška kilograma koje je pjevačica posljednjih mjeseci prikupila

Mariah CareyMariah CareyRijetki su oni koji nisu primijetili da pjevačica Mariah Carey u posljednje vrijeme ima ozbiljnih problema s viškom kilograma.

Mjesecima se šuška da ona i suprug Nick Cannon očekuju svoje prvo dijete i čini se da je trudnoća uistinu razlog viška kilograma kojih se ne može riješiti.

Kako javlja RadarOnline pjevačica je u blaženom stanju već četiri mjeseca. Doduše, ona i supruga vijest o trudnoći još uvijek nisu potvrdili u medijima, međutim sretnu vijest navodno su podijelili s prijateljima i članovima obitelji.

'Već sam vam nekoliko puta kazao da ćete o trudnoći moje supruge morati razgovarati isključivo s njom', kazao je Cannon u jednom intervjuu. Inače, šuškanja o trudnoći krenula su još u veljači, međutim supružnici su tada demantirali takve navode, a isto su govorili i u travnju kada je bilo vidljivo da je pjevačica prikupila još nekoliko kilograma.

Vezane vijesti

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Ispijanje šalice ili dvije kave tijekom trudnoće ili dojenja neće utjecati na kvalitetu sna novorođenčeta, pokazalo je brazilsko istraživanje koje je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika