27.08.2010. / 17:11

Autor: Andrea Belin

Emir Kusturica najavio tužbu protiv Angeline Jolie?

Ukoliko se uspije dokopati scenarija i prepozna elemente iz svog filma 'Život je čudo', srpski redatelj će protiv glumice podići tužbu

Emir KusturicaEmir KusturicaNakon što je Rade Šerbedžija otkrio detalje o filmu kojeg hollywoodska glumica Angelina Jolie namjerava snimati u BiH, oglasio se redatelj Emir Kusturica.

Kako pišu srpski mediji, Kusturica smatra da je riječ o plagijatu, a ukoliko se uspije dokopati scenarija i prepozna elemente iz svog filma 'Život je čudo', protiv glumice će podići tužbu.

'Novi film Angeline Jolie koji je izazvao veliku prašinu domaće javnosti, prema onome što se do sada moglo čuti, previše podsjeća na 'Život je čudo'. Kada je u novinama pročitao sinopsis ljubavne priče između Srbina i Bošnjakinje, odmah je shvatio da postoji osnova za tužbu', kazao je izvor blizak redatelju za srpski Alo.

Inače, Rade Šerbedžija je prije nekoliko dana, između ostalog otkrio da je riječ o ljubavnoj priči Srbina i muslimanke za koju je hollywodska glumica sama napisala scenarij te da će on glumiti oca glavnog junaka. Demantirao je da je riječ o antisrpskom filmu te da je nevjenčana supruga Brada Pitta s bilo kim s područja bivše Jugoslavije razgovarala o produkciji.

Vezane vijesti

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Angelina Jolie promaknuta za posebnu izaslanicu UN-a

Američka glumica Angelina Jolie, veleposlanica dobre volje Visokog povjereništva UN-a za izbjeglice, promaknuta je za posebnu izaslanicu njegova šefa… Više

Komentari

registracija
30/5/10

Heli, 28.08.10. 01:27

U poslenje vrijeme Kusturica samo pise tuzbe. Sobzirom da ne snima filmove, to mu je jedini nacin zarade.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika