30.08.2010. / 07:35

Autor: Hina

U požaru u domu umirovljenika u Rusiji devet mrtvih

Devet osoba je poginulo, a jedna je ozlijeđena u ponedjeljak u požaru u domu umirovljenika u ruskoj regiji Tver, sjeverozapadno od Moskve.

Vatrogasci su nakon pola sata stavili požar pod nadzorVatrogasci su nakon pola sata stavili požar pod nadzorDevet osoba je poginulo, a jedna je ozlijeđena u ponedjeljak u požaru u domu umirovljenika u ruskoj regiji Tver, sjeverozapadno od Moskve.

Dužnosnik Ministarstva za izvanredne situacije izjavio je da je požar u domu koji se nalazi u gradu Višnij Voločok izbio oko jedan sat iza ponoći u jednoj od soba štićenika. Vatrogascima je trebalo oko pola sata da požar stave pod nadzor.

Pronađeno je devet mrtvih tijela, a jedna je osoba u teškom stanju prevezena u bolnicu. Iz doma je evakuirano više od 480 osoba.

U posljednjih nekoliko godina u javnim ustanovama u Rusiji dogodilo se više smrtonosnih požara. U siječnju prošle godine u staračkom domu u regiji Komi na sjeveru Rusije poginule su 23 osobe. U studenom 2007. u domu umirovljenika u regiji Tula poginulo je 30 osoba, a u prosincu 2006. smrtno je stradalo 45 žena u moskovskom centru za liječenje ovisnika.

Vezane vijesti

Mađarska vozačica: Čačić treba odgovarati za ono što je učinio

Mađarska vozačica: Čačić treba odgovarati za ono što je učinio

Katalina Liptak, mađarska vozačica škoda fabije na koju je prije dvije godine automobilom naletio potpredsjednik hrvatske vlade Radimir Čačić… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika